Monday, 30 May 2016

#301505

hellloooo lagiiii muehehehe

aku berenti tgk marriage contract semata mata nak naip entri ni oh tuhan aku ni dah kenapa huhuhuhu

so aku baru je lepas baca blog cik epal entri pasal han and oh my god kelakarr bhaiii awat yang ayah han comel sangatttt XDDDDD

lol tak tahu pun nak tulis apa so apa apa apa apa ok bye!!!
<3<3<3<3<3<3
#spreadpeace

Friday, 27 May 2016

Minggu Peperiksaan(☺)

Uuuu come a little bit closer
Ohh i want to get to know you better *muzik latar*

Bhahahahah hellooooo peopleee 😁😁

Finally home after a years bhahaha god im so happy muehehehe
Wat ape tu semua? Sihat ke semua? Hehe..

Bulan mei is a tough month for me. Bulan menguji kesabaran. Bulan penuh drama. Bulan homesick teruk. Bulan yang banyak mengajar aku. Bulan yang merubah aku acewahhh hehhe..

At this age, friendship somehow hurts me. I have trust issue. My thoughts killed me. I get confused. I fall apart. Everything seem to be so wrong. I have no one. I got sensitive over a fucking small things hmmm
Nampak macam broken rabak la pulak hahaha no worry i am fine and doing good hehehe 😊

Ok kita beralih angin la pulak hehhe
I would love to story about mid year examination grrrrr
Ok alhamdulilah everything was done. Aku exam tiga minggu. Best sebab tak belajar(lol) tapi bosan rabak. Nasib aku tabahkan diri duk ngadap buku a day before each paper(ayat keling) huhuhu . Dont be like me ye anak anak. Everything was done at eleventh hour huhu at least i dont burn the midnight oil but still pagi2 asyik bangun lewat huhuhutt..tt

Aku dah tahu markah untuk beberapa subjek and i got zero A+ so far
Hmm for mid year aku tak mengharap sangat utk A+. My target for this examination is to get all a(s) tak kesah la a minus ke solid ke asalkan a gitewww mueheheeh but for up 2 i would love to grab at least 5A+ waduhhhh kahkah hello everything impossible okey so what hikss

So cuti ni kita lek lek dulu but after cuti kita pulun habis habisan god, please ease everything for me, ameeen...

For kimia i got A but markah menurun bhahaha turun satu je heee...
Untuk addmath pulak meningkat tapi tak wow pun sobb but still alhamdulilah huhu.. for math meningkat jugak . I got A tapi nak A+ huhuhu tu je yang tahu setakat ni.

Biologi dengan pai aku rasa aku dalam zon bahaya apabila memikirkan dua subjek ini anyaanyaaanyaaaaa 😰😰😱😱😵😵😵😵😭😭😭
Kena usaha lebih lagi ni. But for biologi entahlah saya tak kuatttt huwaa aa . Aku ada dgr drpd kakak dorm pasal senior form 5 yg pandai bio . He is the best among the best la haaa gitewww top forty malaysia kot . I write as i told tak tahu la betul ke tak semua ni atau auta je hahaahah betul betul rasanya hahaha so aku berkira kira la nak belajar bio dgn dia hahahahaha but hell no nanti kena kecam je aku rasa

E u menyampah habis dengan budak form 5 blerghhh frankly speaking, i fucking dont like form 5 . Ehh jappp bukan semua but certain people. Astaghfirullahalazim apa teruk sangat tak suka saudara sesama islam? Hmmmmmm

Ok setakat ni dulu. Till we meet again a cewa hhh hehehehehhehe a nnyeongggggg 😘