AIN D

The Writer

Hello People! My name is Ain, I’m turning 18 this year(OMG). So, basically I'm a student with quite a lot of passions and enthusiasts of all things “Beauty, Fashion and Life” related. Get to know more fascinating things about me hehe as you read my blog! xoxo, dew💖


Read More About Me Here



NAK KE TAK NAK LEPAK LEPAK

forever.

hello :))))))

gambar credit dekat owner hahahahaha. aku curi dari twitter aida ;p

percaya atau tidak!!!!! kitaorg did actually hang out sama sama wahh me is so happy okey!!!!!!!!!

ni pun plan last minute. happy gila sebab jadi..... :") walaupun farah tak dapat datang dan azreen still di amerika nun jauh di sana hehehe....

haritu sangat best best gila. tak tahu bila lagi dapat keluar sama sama sebab nanti semua akan sambung belajar dan membawa haluan masing masing huhu... walaubagaimanapun im so HAPPYYYYYY sebab nanti i still can meet aisya and dania sebab kitaorang sama kampus walaupun tiga tiga course lain hehehee...

em,, kalau korang ada baca my post yang lepas lepas korang mesti tahu yang aku ada pergi interview tesl and bla bla bla dan alhamdulilah i got accepted to pursue my studies there dalam course TESL aha.. hehehe... mestila macam macam dalam kepala aku. banyak yang aku pertimbangkan dalam membuat keputusan ni. ya Allah, semoga aku membuat pilihan yang tepat.... permudahkan segalanya ya Allah... aamin! fuhhh heheheeh ada ke sape sape yang baca post aku ni mungkin bakal student ASID gak ke kan hehehhe hmu ok! ;p

ok masa hari kejadian kitaorg hang sama sama tu macam biasa la mula mula gi breakfast lepastu beli tiket sebab nak tgk wayang kan.. haritu kitaorg tgk movie TRUTH OR DARE!!!!! movie start pukul 1.30 tengah hari. masa tu awal lagi jadi kitaorg pergi main bowling dulu. hello aku first time main bowling ok hahaha.... mestila tak pandai ahahhaha tapi sangat seronok i love it love love love ;p

lepastu pergi makan YA Allah,,, sumpah hari ni kan aku craving gila nak makan sizzling..... nak sangat.... nak makan sizzling....... eh puasa puasa hmmm masa tu aku order sizzling yeah sedap wehh ahh taip ni rasa terliursz sangat. 

lepas makan tu cepat cepat pergi hall utk tgk truth or dare.. ok bagi aku, aku rate 6.5/10 huhu... tak best mana pun. bagi aku la. dan lepastu pergi solat apa semua dan lepastu tak tahu dah nak buat apa jadi masing masing pun mengundur diri hehehehe... aisya, aida and yan ambik bas pergi gong badak. yan balik rumah dia while duaorg tu masih dalam misi menghabiskan duit. diaorg pergi mydin hahaha...

aku dengan dania pulak,, kitaorg meneruskan misi yang masih belum selesai.. apakah misi itu??? jeng jeng jeng... nantikan di entri seterusnya(saspens tak? ahhahaha) 

ok bye!


Read More

Interview TESL UITM

hello assalamualaikum everyone!

hehe
its been a long time.

dah lama ke? entahlah rasa macam dah lama, dah lama tak melawat/menjenguk blog


ok sebenarnya banyak perkara yang berlaku minggu lepas dan semua yang berlaku tu nak di abadikan di sini sebab tu la buka blogger ni heheheeh tapiiiiii teringat pulak haritu cakap nak tulis pasal interview tesl uitm tu kan so ok ni la entrinya sebab kalau tak tulis sekarang tak tahu bila pulak akan ditulis lagi.

ok enough with the blablabla, pada Ahad,29 April 2018(kalau tak silap) i went to UITM Kampus Dungun dekat Sura. keputusan temuduga ni kita akan dapat tahu seminggu sebelum tu, lebih kurang la.

ok pastu, pastikan korang prepare awal awal semua dokumen dokumen yang dia mintak dan oh tahniahhh kepada yang dapat tu! ^^ erm,,, prepare la apa yang patut tapi biasanya korang takkan buat apa apa pun sebab aku pun macam tu! hahahahaha ok last minute masa hari temuduga tu baru nak sibuk cari pasal isu semasa uwaaaa

tapi jangan la jadi macam aku.

DAN sila datang AWAL ok (thanks me later) sebab haritu aku dapat yang sesi petang so temuduga start pukul 2. aku sampai dalam 1.45 macam tu (ke aku sampai lewat sebenarnya??!) dah start dah! masa tu aku konfius aku yang lambat ke diaorang yang cepat or ada tukar masa ke apa ke kan jadi datanglah awal!!! kalau tak kalutT_T aku mengigil siap HAAHAHA

ok bila dah sampai kat tempat temuduga, korang cari nama korang tengok panel berapa dan nama korang dekat nombor berapa. contoh macam aku panel 2, nombor 15. tu yang start awal, aku panel dua. kawan kawan aku yang lain masa tu iqa fyca and watihqah diaorang berdua panel 3. thanks to iqa kalau tak aku dah menangis tak berlagu hari tu!!! nombor 15 tu turn untuk interview nanti. nasib la kalau interviewer nak start panggil nama daripada bawah ke kan ahahahahah ok be ready!<3

interview ni ada dua sesi

sesi pertama ni korang akan di bawa ke satu bilik untuk jawab soalan bertulis dan soalan tu mengandungi dua bahagian iaitu bahagian A dan bahagian B. bahagian A soalan objektif. dia akan bagi satu factual essay dan korang kena jawab berdasarkan text tu alaaa macam SPM tu la ehehehehe... tak tahu la nak komen susah ke senang. dia tak susah dan tak senang jugak tapi mungkin depends pada orang la. aku tak tahu nak expect apa daripada jawapan aku sebab memang jawab je!!! ya Allah bayanglah, aku masuk tu semua orang masa tu dah start jawab. ada Sir tu siap cakap lambat potong markah tau! T^T tapi tak pun rasanyaaa ahhahaha ok sila la datang awal:"")

bahagian B pulak tulis essay. limit dia 250 words. ni tulis je la apa apa pun HAHAHA tajuk aku haritu ermmm apa erk ermmm ha! keburukan internet :)))  goreng je la haahhaahah ya Allah fuh... tapi soalan dia tak sama setiap tahun jadi bersiap siaga la ye semua

ok selesai tu, tiba la sesi kedua iaitu interview OMG BERDEBAR GILA UOLSSS masa ni boleh la buat kawan baru sambil nak tunggu nama kena panggil tu kan, hehe... semua calon masa aku tu kan semua happening dan baik baik! terima kasih sudi berborak dengan saya yang keseorangan. wati and iqa ada kat level 1 aku kat bawah so memang tak boleh nak jumpa jumpa borak borak la huhu

ok tiba la turn saya di interview :)))

ok korang mesti tahu kan basic interview,, ehehhee ketuk pintu sebelum masuk, senyummmmm, bagi salam etc tapi yang paling penting la aku rasa BE YOURSELF, BE CONFIDENT AND BE RSANTUN hahahahaha macam tu la.. adab kena jaga. benda basic kan.

ok interviewer aku haritu sangat baik dan lawa ahahahah i think she is Madam Zafira Hanis(accidentally terjumpa account dia dekat twitter wwkwkkwk), one of lecturer tesl dekat uitm:))

aku speaking memang hancur la but i already did my very best. dan aku berpuas hati sebab aku rasa speaking skill aku better daripada dekat sekolah dulu. aku selalu ermmm errrrr bila bercakap tau. kali ni aku rasa macam aku dah berjaya kurangkan but still, banyak lagi part yang perlukan improvement!!! grammar hancur lagi. vocab pun tak luas lagi banyak la profiency semua insyaAllah i will try to improve oyeahhh

dia punya soalan tak menentu tau... jadi tak tahu nak cerita macam mana part ni tapi wehhh aku siap menyanyi lagi masa interview tu!!! damn jangan la tanya macam mana aku sampai kena menyanyi tu sebab aku pun tak tahu. tetiba je interviewer tu cakap, can you sing for me? HELP ME JAEBAL HELP MEEEEH aku pun nyanyi je la wehhh nak nangis taip part ni UWAAAA

time nyanyi tu ya Allah, bergetar suara wehhh first time aku nyanyi bergetar suara ya Allah..... aku nyanyi lagu A Million Dreams soundtrack the greatest showman tu alaaaa ahahhaahhaha yang kelakarnya,, lirik terabur weh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tolong saya:""")

tapi Alhamdulilah, syukur ya Allah the interview went well rasa macam legaaaaaa sangat lepas dah habis tu. memang lama gila sebab dalam nak dekat pukul 6 baru aku siap. pastikan korang dah solat zuhur awal awal tau sebelum interview tu! :)))) dannnn

ok jangan lupa lunch! sebab nya benda first yang interviewer aku tanya adalah, do you eat lunch today??? aku nak menipu cakap ya tapi mulut aku keluar cakap no i didnt. ahahhahaha entahla haritu memang tak rasa lapar! dia cakap yang aku nampak penat rasanya memang obvious sebab bibir aku kering gila jadi pastikan korang nampak bermaya ahahahahha

dan yang paling bongoknya aku siap cakap yang aku excited utk interview haritu WEH KENAPA AKU CAKAP MACAM TU HAHAHAHAHA tak sebenarnya aku excited nak cepat habis.

oh bila dia suruh introduce yourself, korang cakap je panjang panjang sampai dia suruh stop. cakap je apa apa. hobi, what you love to do why you choose tesl dan apa apa je lah. jangan cakap apa yang korang tak tahu sebab next question biasanya diaorang akan tanya berdasarkan apa yang korang cakap sebelum tu jadi pandai pandai la ye!<3

aku tak pasti sangat tau kalau aku nak ke tak sebenarnya TESL ni tapi lepas dah hadir temuduga tu kan rasa macam yesss aku nak tesl ni AKU NAK please doakan aku dan kawan kawan aku dapat tau insyaAllah....

aku rasa macam happy la sikit sebab masa last tu aku cakap hope to see you again dan interviewer aku tu cakap hope to see you in dengkil! :""")) biarla rasa nak happy ;p  interviewer akan ada dua orang tapi yang akan tanya soalan tu sorang je yang lagi sorang tu senyap je dia macam tulis tulis entahla. ke yang sorang lagi tu tak nak cakap dengan akuu :"")

but at the end of the day, semua kuasa Allah jugak jadi buat je yang terbaik dan berdoa sambil tunggu keputusan. kalau dapat alhamdulilah, kalau tak percaya la rezeki kita kat tempat lain la tu. Allah know best kan ;) have faith in Him. all is well, insyaAllah. asssalamualaikum.

kalau ada soalan, feel free to ask me. insyaAllah saya cuba jawab(hikshiks;p)

bye!


Labels: ,

Read More

Heart Signal

hello semuaa hehehe

i have been procrastinate whether or not should i write new entry for my blog hehe and yeah finally here i am, writing one #wohoooo

Alhamdulilah, recently, i got an interview offer from UITM for TESL and i attended it already. the iv went well and i had so much fun even though i was shaking all the time!!!! hahahahaha i want to be accepted for TESL i hope there is my rezeki to continue my studies there at UITM Dengkil, insyaAllah (doakan saya dan juga kawan kawan saya, terima kasih)

i will write an entry about my experience attending tesl iv in my next post insyaAllah. i hope that entry will help any of you who will be going there hehehe also because i want to remember that experience for myself! hehehe...

sejak kebelakangan ini, saya rasa saya amat sibuk! sibuk dengan korea hahahaha sumpah rasa sibuk :P i just discover this one korean show, Heart Signal. Me honestly tak tahu pun heart signal ni pasal apa i tengok pun sebab takde apa nak tengok dan rasa nak tengok lagi sebab ada One dalam tu hehe;p One ni kawan hanbin. Hanbin ni sape pulak? ohh hanbin is mine wkwkwkwk lagipun hanbin tengok show tu jadi i pun kenalah tengok ahahahha DAN

ya Allah sumpah best show tu, Heart Signal! tengoklah tak rugi ahahahahah i rasa malas nak terangkan pasal show tu but if guys curious if la kan ahhahah tengok la!! best!!! heart signal ni dia dah ada two season. i start tengok yang season two. season two baru dekat episode 6 so nak tunggu new episode, tiba tiba i found myself tengok season one!!! hahahhaha

aku dah habis tengok dah pun season 1 AHHAAHA tolong la new episode keluar cepat sikit. for me i lagi suka season two sebab lagi ramai yang hensem!! :PPP tapi season one pun bestttttt tengoklah. aku ni team minoriti. aku suka yang orang tak suka hahahahahah sumpah la i always like this ahahahahah emmm korang mesti tak tahu aku tengah cakap pasal apa kan ahahahahah ok boleh tengok sendiri okk


ok la bye ;p
Read More

UKCG

hello assalamualaikum

ain is back!!! hehehehe

bosan gila weh tak tahu nak buat apa dahhhh aaa ahahahahhaha suggest me something to watch, please.

emm i just got back from ukcg which is ujian kecergasan utk masuk ipg dan my badan sakit gilaaaa baru je lepas sapu ubat sobs..

malam sabtu tu nervous bukan main!!! hahahhaah dah la aku cuai, salah baca. i thought girls kena pakai baju putih but bila i check balik girls pakai baju berwarna hitam/gelap. yang putih tu boys. gigih buka luggage cari baju putih pagi tu hahahaha lol ye aku tak unpack pun lagi baju drpd asrama sejak november 2017 (please do not judge me)

aku takde tshirt hitam pun gelabah cari malam tu ehh tetiba banyak pulak hahahahaah tapi end up pakai baju phoenix kekekkeeke...

aku ukcg kat kampus dato' razali. last day esok. bila dah pergi tu tak payah nak takut/nervous/debor ke apa haahhahaa best je sebenarnya! kau enjoy je la setiap aktiviti tu. kalau dah semput, tak larat nak pengsan etc pandai pandai la stop hahahahaha

as aku tulis ni overall aku rasa macam ukcg ni seronok lah emmm ok jeee. kat twitter kecoh cakap ipg ni nak cari bakal cikgu ke bakal atlet hahahahaha aku tak tahu la kalau lain tempat lain ujian dia ke macam mana tapi dekat dato' razali ni memang ok dan seronok la hahahahhaha

ok tu je kot hahahahaha

oh dan satu lagi, sebenarnya hari tu my friend, aidalyna ada bagitau pasal satu pertandingan ni, creative writing competition by oxford fajar! wahhh aku memang teruja dan happy gila la. lagipun, aku sebenarnya dah lama teringin nak masuk pertandingan tulis esei ni tapi tu lah kat sekolah dulu banyak gila aral ditambah lagi kekangan masa jadi aku rasa ok ini lah waktu yang sesuai untuk aku finally sertai one!!!

semangat habis,, aku dah draftt siap google macam macam bahan la tapi end up tak buat pun. ahahhahaha theme dia, hero. first tu aku dah terbayang nak jadikan hanbin sbg watak utama aku kahkah disebabkan aku takde pengalaman dan pelbagai lagi alasan yang aku cipta, aku yang pemalas ni tak masuk ahhahahha aku rasa macam bersalah sebab rasa macam menghampakan aidalyna ahahhahaha dia tak rasa macam tu pun . over lak aku ni wkwkwkwk but i will make sure shes gonna be among the first reader who will read my story if  i ever get a chance to write one,one day<3

so sesiapa yang berminat nanti aku bagi link dekat bawah. boleh usha, goodluck!!!!!!!!!

https://www.oxfordfajar.com.my/highlights/big-write-creative-writing-competition/39  <<<< THIS 


Read More

iKON



DISCLAIMER!!!!
DO NOT READ THIS IF YOU ARE A BORING PERSON AND CANNOT STAND SOMEONE FANGIRLING OVER THEIR FAVOURITES THANK YOU.

hello everyone

teka siapa yang tengah nangis petang petang macam ni ahahhaha lol

tbh aku tak rasa aku pernah nak keluar air mata petang petang macam ni tau hahahahaha eh no ada baru baru ni ahahahahaah

ok la damn aku malas gila nak menaip sebenarnya tapi demi ikon sanggup bukak blogger hahahaha no i love ikon so much. rasa nak bagitahu seisi dunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i love them so much you and i would never can imagine how much is that so much

i honestly wish i was there starting day one! im so sorry i was not there but after watching all your shows especially mix n match i felt more close to you guys. i felt like i was really there, all along in your journey! ikon fighting jeongmal saranghae~~~~~~~~

thank you to love scenario i finally get to know you guys ! please come to malaysia again!!!!!!!! i will do everything i have to go to your concert or even a fan meeting pleaseee T_T

at first it was so hard to choose my favourite member hehehe im not sure between junhoe hanbin and jinhwan hahahaha but yeah i finally get to decide and stick to one and thank you to dania of course kalau tak i will never get to decide hahahahahha

so i choose hanbin!!!!!!!!!!!!!!! i love this man so much!!!!!!!!!!!! so talented handsomeee i just wanna cry because i felt like loser uwaaaaaaaaaaaaa

of course it was hard to stick to one person when you become a kpopers or a kpop fangirl! hahahaha i love so many other kpop idols hahhahaha hashtag saya multifandom wkwkwkwk

but yeah i can say hanbin over anyone else. hahaahahhaa tapi kalau masa tu tengah layan kang daniel then kang daniel la nombor satu masa tu. kalau tengah layan byun baekhyun then baekhyun la masa tu. kalau tengah layan jihoon then jihoon la masa tu and sama la untuk yang lain lain pun ahahahhaha gila. but when i get back to hanbin i boleh rasa he is the one! fulamak kau ahahhaahha

there is so many things i love about hanbin pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee let him be mine for real forever!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaah

sampai sekarang i still tak boleh tengok win !!! tak tahu kenapa takut ahahhaha emmm tapi nanti kena tengok jugakkkk. i had so much more to say but yeah i think thats all for today so bye

iKON YOU DESERVES NOTHING BUT LOVE SUPPORT AND ALL GOOD THINGS IN THIS WORLD!!!!!!!!!!!!!!!!1 I FEEL LIKE GIVING EVERY SWEET THINGS IN THIS WORLD FOR YOU GUYS :"""""""""") RISE IKON RISE FIGHTING


from TEAM B to iKOn
from 6 to 7
i will always love you!
<3


STAN IKON STAN TALENTS</3

Read More

A day before D-Day

Hello evelibadehhhh

Tak de content pun untuk entri ni sebenarnya(ala macam lah sebelum ni ada wkwkwkwk) emmm apa ye

Seriously tak tahu nk tulis apa hahahahhha emm ok lah nak tulis pasal spm lah hahahahhaa ok the day before result spm 2017 (14 March 2018)

To be honest, it was one of the best day everrrr in my life!!!!! So many small things happened which i was and still am grateful for!

The day where i finally met my friends(ahhh shed tears😢) after last day dekat sahut which was paper chemist. Teacher zilaaa i miss youuuuuuuu jeongmal jeongmal :(

Ok pada hari berkenaan iaitu hari rabu, my alma mater acewahhh ahhaha held satu program macam halatuju selepas spm yang diuruskan oleh pihak shutera yang mana saya tak join pun hehehhee....

So lepas habis program tu, my friends yang join program tu, dania, aida, yan dan farah diaorang lapar!! Hahahahaha bila dah lapar mesti la nak makan kan lol jadi diaorg pun decide nk keluar cari makan sebab tak de makanan kat kantin entah tak tahu lah sebab apa ni aku reka je hahahahha jadinyaa,,, diaorg mintak lah nak pinjam kereta cikgu lan!!!! Dan surprisingly nya cikgu lan dengan coolnya bagi pinjam kereta dia like whattttt cikgu!!! :"(

Dan diaorg apalagi happy la lepastu siap hantar story lagi dekat aku uwaaa tak jealous pun HAHAHAHAHA dan yang mengejutkan lagi petang tu diaorg  cakap nak datang ambik like what gelabah jap. Aku ni macam bengong sikit ingatkan main main kan tapi bukan main main. Petang tu aku dengan eksaitednya siap siap mintak izin semua dan kami pun bertemu buat pertama kalinya pada hari itu ahhhhhh

Awkward ke tak langsung cuma macam aku rasa macam emmmm aaaaa eksaited la dan rasa macam tak tahu la hahahahhaha emmmm bila aida drive tu rasa macam uwaaaa besor doh kita uwaaaa uwaaaa uwaaaa duk uwa uwa utk kesekian kalinya hahahahaha so muchhh fun !

Dan petang tu kitaorg pergi makan. Pergi watsons waktu maghrib astagfirullah. Beli mask hahahahahahahaha nk lawa kan esok! #girls dah tahu maghrib jadi cepat cepat la nk balik. Dah la guna kereta cikgu dasar hahahahaha

Tetiba rindu sahut sob sob.. dan sampai tu masa nak bagi kunci kereta dekat cikgu, pergilah dekat kuarters(mcm mana nak eja lol) guru dan ketuk pintu rumah cikgu bagi salamm semua tapi takde org jawab! Sebabnya mungkin tak dengar kot sebabbbbbb kitaorg dengar cikgu lan tengah ajar anak anak dia mengaji wehhh cair sekejap hahahahahaha takdelah. Jadi kitaorg pun decide bagi lepas isyak dan kitaorg pun berjalanlah menuju ke aspuri wahhhh nostalgik!

Sampai bilik tamu kemas kemas barang sikit, bersihkan diri, solat apa semua aku dan aida pun decide nk pergi keluar nak beli air sebab aida dahaga hahahahahahahha malam tu kitaorg pun keluar la berbekalkan motor ain balqis ahhahahahaha hashtag dua dua takde lesen help! Please don't bring this matter out because our parents didn't know about us riding the motorcycle at kampung tajin hahahahahaha rindunya.

Dalam gelap malam tu duk cari la kedai runcit tapi tak jumpa yang jumpa kedai makan. Singgah la situ. Kitaorg tak pernah bawa motor tau!!!!! Aku dah la baru beljar bawa motor awal bulan tiga tu kau rasa?!!! Tu pun bawa depan rumah sekali hahahahahaha dan yang kelakarnya, lepas parking motor tu, nak cabut helmet tak reti weh!!!!! Malunyaaa orang tengok hahahahaha dan dan jumpa teacher sally! Nasib dia dah otw nk balik masa tu adoi!!!! Rindunya! Rindu sangat aida!!!!

Lepas minum air teh o ais hahaha kitaorg pun balik la. Time balik ni aku bawak. Hahahahaha new experience katanyaa kahkah tak sampai beberap minit balik, keluar pulak! Hahahaha sangat best! Kali ni keluar dgn kereta aina suffiah pulak. Diaorg sbnrnya tgh tunggu syuk tapi dah lam sangat tunggu, call pun tak angkat aida pun mintak nak ikut sebab dia nak drive jadi aku pun ikut la sekali. Berhimpit weh! Rindu semua; beyco, aina, syea, erna rinduuuu

pergi kuala berang lah pulak hahahahha sangat best malam tu!!! Dan malam tu borak borak semua acah tgk siccin no i tak tengok ok aida dgn yan la. Dania awal awal tido! Malam tu memang cuak habis la duk fikir pasal esok nak nangis weh. Aku memang tak lena tidur malam tu. Non stop duk fikir macam macam ahhh tapi malam tu akan tersemat dalam memori la. Tidur sebilik dengan girls phoenix ilysb ok!!!! Semuaaa...

happy sangat hari tu! Dapat jumpa muka yang dirindu rindukan! Aidalyna naniiiiiiiii semua lah!!!! You guys are the best i swear!!!!! aky bersyukur sangat dapat kenal dgn korang semua ! :')

fuhh! Dan tu saja untuk hari sebelum result! Nantikan post untuk hari result spm pulak ok sebab memang macam macam berlaku pada hari tu!!!!!! Takde air weh!!! Jeng jeng stay tuned ahah

yang penat menaip,
aindew love

Read More

Random

Hello and assalamualaikum everyone!!! Hehhehee

Fuh lama tak menulis haha hahahha padahal hari hari bukak laptop huhu,,,

Bukan apa as for me la i lagi selesa menaip guna tab hahahahaha bukan selesa sangat pun sebab penat eh cam mana nak explain eh emm

Macam,, contoh la kalau bukak laptop biasanya dia macam tak datang tau oh god my keypad buat hal!!!! Eeshhh ok sambung sambung emm dia tak datang mood nk menaip tu biasanya bukak laptop nk tengok movie la huhu,,

Kalau you guys nak tahu la, kalau tak nak pun nak bagitau jugak hehehe,, i sebenarnya kan suka sangat tau lagu remember me from cerita coco tu aahhhhhh taip ni pun boleh rasa cam excited tauuu rasa cam obses i love coco sooo muchhhh xoxoxoxooxo dan boleh tambah lagi satu lagu yang baru suka ni which is a million dreams from movie the greatest showman !!!!! Ahhh suka suka sukaa

Ramai suka rewrite the stars kan tapi me personally lagi suka suka sukaaaaa lagu a million dreams tu hahahahahaha rasa macam feeling lebih sikit ahhhh i love that song so much!

Rasa cam eww la sikit ber i i ni kan sorry la hahahahaha sebab rasa macam bila guna aku tu nampak macam kasar je. Kalau ber i i ni mcm gedik pulak hahahaha lol takdelah

Hehehhehe i always reread my old blog post whenever i feel to tau hehehhee just to keep reminiscing... heehehe,, (weh apa kaitan?)

Emmm nothing more to say kot eh jap haaaa ingat tak lagi pasal post i yang pasal lany tuuu uwaaaa you guys!!! I jealous gila kot dengan tasnim rose dan dgn semua yang pergi konsert diaorg uwaaa

Tak sangka diaorg pun minat lany!!! Lanyyyy please notice me im your die hard fan!!!!! Serious niiii!!!! Uwaaaaa nak jugak pergi konsert lany please comeback to kl soon!!! I get soooo jealous tau when tasnim dgn rose post pasal paul saya nooo im not sharing my paul with nobody no no no (warning! This is not a joke.)

Emmm lany!!!!!!!!

Dan dan exo twice and wanna one coming to malaysia weh!!!!!! Excited weh!!! Duit takde weh!!! Ahh stress!!!!

Read More