Sunday, 30 October 2016

;

Assalamualaikum semuaa!!!!
Hehhe lama gila dh x post entri hikhik...
Banyak gila story nk cite ni u gaiss nk dgr yg mana dulu hahahahaha

I take yg paling baru berlaku la eh which is cuti deepavali hahahaha
So sekarang i tgh cuti and selasa ni masuk asrama balik. Huhuhu... sumpah rasa nak smbung cuti sampai sabtu tapi sape lah aku nak buat lagu tu hukhuk...

Form 5 skrg dh balik hostel ye lah spm berapa ribu hari lagi kan huwaaaa aku pulak yg over aku rasa takuttt wehhh. Aku harap all my seniors will do great and make everyone proud of them oyeahhhhh terutama my close seniors, which is my kakak dorm mpp2 and mpp1 hikhik.... whatever the result you guys get, im always proud of you as long as tahun dpn rajin2 melawat i bawak makanan hahahahaha💕💕💕

Emmm apa lagi ekkk,, so cuti ni aku patutnya beli hadiah for my friends sbb ad exchange present pebenda la tp aku malas gila bhai. Aku x bagitau pun lagi my parents ngehngeh padahal hujung minggu tu hari2 aku pegi berjoli ngehnheh helppp tak tahu nk beli ape huhu malas a h beli hikhik i dh ready nk kena kecam hahahahahaha

Ok i will stop here first nanti i sambung pasal mat pulak ok mat stand for majlis anugerah terbilang sistem rumah oyeahhhh ce teka rumah mana menang? 😉👋👋👋👋