Friday, 15 December 2017

Be kind always, it might save a life :)

Hello ain is back!!! :)

**hehe so inilah post yang unpublished tu (you will know about this if you had read my entry that i had posted before)**

Writing at this blog made me wish to have my own laptop. Yeahh,, finally i finished my secondary school anddddd SPM!!! yeayy(?)

Kenangan huhu;

Syahdu pulak rasanya duk taip entri kali ni uwaaa rindu sekolahh rindu kawan kawan!!! Bosan weh duduk rumah sobsob sedihnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

Whats more to write ? I had no idea. 

I just finished watching uncontrollably fond and again i became uncontrollably crying!!! Sedih bangattt sihhh!
Joon young ah!!! T-T episode 19 memang tak leh bla. I cried non stop ok takde la non stop tapi ya Allah ain kennnnod! :"(

Decided to take a break jap eceyyy hehhe from any kdrama because ya Allah nak habis kan the whole cerita tu hanya tuhan je tahu dengan internet buat hal so rilek rilek dulu blogging main game tidur lepastu sambung kdrama balik huhu

Ok stop dulu nanti sambung lagi ;p bye!


P/s: tajuk entri takde kaitan sama ada dgn yg hidup atau sebaliknya sekian.

Almost 2018

So 2017 seems to have come to it's end ( few weeks OMG??!! until 2018 ) this is crayyyyZY! Omg omg pleasee help meeee im becoming 18 next year!!! Omggg this feeling!!! Hdysgsgebsusudhbdbdbdhdudbdh do you feel me dude? Huwarghhhhhhh

Ya Allah sirius tak pecaya doh! Im becoming EIGHTEEN REAL SOON!!! what should i do with my life????!!!!

Uwaaaa!!!....

Ok lek lek bertenang chill chill fuhhh

Ok tarik nafas dulu,
.
.
Hembus...

Ok ok emm,, HYE!!!!! AIN IS B A C K ;p i miss you guys tak tahu la rindu sape. Rindu nak menulis kat blog ni la sebenarnya kekeke,,

Actually aku dah taip satu entri ni beberapa hari lepas. By beberapa hari lepas i actually maksudkan minggu lepas hahahaha tapi unpublished sebab i dah deleted blogger sebelum ni. Ni baru install balik ni. Huhuhu,,, tapi takpe nanti i publish kan sebab i already save it dekat wattpad wakakakakaa,, pun boleh eh

Tak tahu lah kenapa tetiba rindu nak menaip duh kkekeke so do wait for my upcoming post <333 till then assalamualaikum!!! I love u guyssss (totally in good mood today hahahahha)

Bye💞💞💞💞😊😊😆😆😜