AIN D



Random

Tuesday, 3 April 2018

Hello and assalamualaikum everyone!!! Hehhehee

Fuh lama tak menulis haha hahahha padahal hari hari bukak laptop huhu,,,

Bukan apa as for me la i lagi selesa menaip guna tab hahahahaha bukan selesa sangat pun sebab penat eh cam mana nak explain eh emm

Macam,, contoh la kalau bukak laptop biasanya dia macam tak datang tau oh god my keypad buat hal!!!! Eeshhh ok sambung sambung emm dia tak datang mood nk menaip tu biasanya bukak laptop nk tengok movie la huhu,,

Kalau you guys nak tahu la, kalau tak nak pun nak bagitau jugak hehehe,, i sebenarnya kan suka sangat tau lagu remember me from cerita coco tu aahhhhhh taip ni pun boleh rasa cam excited tauuu rasa cam obses i love coco sooo muchhhh xoxoxoxooxo dan boleh tambah lagi satu lagu yang baru suka ni which is a million dreams from movie the greatest showman !!!!! Ahhh suka suka sukaa

Ramai suka rewrite the stars kan tapi me personally lagi suka suka sukaaaaa lagu a million dreams tu hahahahahaha rasa macam feeling lebih sikit ahhhh i love that song so much!

Rasa cam eww la sikit ber i i ni kan sorry la hahahahaha sebab rasa macam bila guna aku tu nampak macam kasar je. Kalau ber i i ni mcm gedik pulak hahahaha lol takdelah

Hehehhehe i always reread my old blog post whenever i feel to tau hehehhee just to keep reminiscing... heehehe,, (weh apa kaitan?)

Emmm nothing more to say kot eh jap haaaa ingat tak lagi pasal post i yang pasal lany tuuu uwaaaa you guys!!! I jealous gila kot dengan tasnim rose dan dgn semua yang pergi konsert diaorg uwaaa

Tak sangka diaorg pun minat lany!!! Lanyyyy please notice me im your die hard fan!!!!! Serious niiii!!!! Uwaaaaa nak jugak pergi konsert lany please comeback to kl soon!!! I get soooo jealous tau when tasnim dgn rose post pasal paul saya nooo im not sharing my paul with nobody no no no (warning! This is not a joke.)

Emmm lany!!!!!!!!

Dan dan exo twice and wanna one coming to malaysia weh!!!!!! Excited weh!!! Duit takde weh!!! Ahh stress!!!!

0 comments


Post a Comment