AIN D



UPU

Wednesday, 14 February 2018

Hello semua...

Budak budak spm 2017, korang dah beli ke belum pin UPU??? Haaaa beli la cepat cepat..

Tak de lah sekarang ni aku sumpah konfius ni nak isi u mana 😭😭😭

Adalah beberapa pilihan tapi tu lah.. uwaaaa camane kalau salah pilih ke apa  ke kan...

Kat twitter ada cakap baik buat diploma tak payah foundation.... mula mula aku memang nak buat asasi tapi bila dah macam ni tak tau mana lagi okey... memang la masing masing ada pros and cons tapi tu lah,, adoilahhh kan dah konfiuss!!

Lepastu pulak ada yg cakap uia tak best pulak... aku dah la berminat dgn uia ni.. sebab course utk foundation ada banyak dan menarik tapi adoi...

Tak tahu la macam mana... korang mintak u mana??? Course apa????

Pening!

Bye..

4 comments
Blogger Hans said...
minta jer UIA
okay apa UIA :_
 
Blogger Zafirah Aidah said...
If you love maths, maybe you can apply sains matematik dekat uitm pun okay je :)
 
Blogger Nabellaヅ™ said...
Ikut awak minat apa, jangan ikut apa orang kata :)

http://kanashiyoru.blogspot.com/2018/02/salam-terakhir-diploma.html
 
Blogger aindew said...
thank you semua !!! :'D
 

Post a Comment