AIN D



Tok Raja Ri 8

Monday, 12 February 2018


Hello meet my lovely 'dormmates' hehhehee... takde la lovely sepanjang masaa hahahaha... OMG I JUST MISS THEM LIKE A LOT OF A LOT OF A LOT man you get me??? Nahhh it's ok.

Rindunya... i swear this is the best dormmates sepanjang 5 tahun duduk asrama. Rindunyaaa... terlalu banyak kenangan manis pahit masam masin sedihnyaaaaa rindunyaaaa rindu rindu rinduuuuuuu!!!

There is sooo much things i love about them but let me just point out things that annoyed me the most ok hahahahahha.., please keep this as a secret, don't tell them hahahahaha..

First, I AM VERY ANNOYED WHEN THEY MADE NOISE WHEN I TRY TO SLEEP UWAAAA GERAMNYA tapi aku tak boleh la nak salahkan diaorg sbb ada masanya aku pulak yang buat bising bila diaorg tidur so dari situ la kita kena belajar toleransi ye kawan kawan...  but one thing for sure bila duduk ramai ramai ni have some sense and respect la ye.. jangan asyik nak menang je.... (God, please let me have a nice and fun roommates for college....)

Hehe,, sebabtu la selalu pergi dorm mpp1 hahahaha... i just love their dorm(i also love my dorm too hehe)

Second is,,, dah takde tu je kot???? Eh jappp no no ada lagi kot? Ahhahhahah tapi takpe la... lol

Hehhee takdelah annoyed sangat lol time terjadi tu annoyed la tapi sekarang rinduuuuu.... takde sape dah nak buat bising time aku nak tidur. Tidur pun sorang sorang je..,., sedih weh uwaaa rindu sangat asrama life huhu ok lah selamat malam semua, adios! 
0 comments


Post a Comment