AIN D



Home Alone

Sunday, 4 February 2018

Hiii hahhahaha

Ni first time setelah sekian lama menaip entri pada waktu tengahari hehhehe

Hahahhaha ya Allah tak boleh nak fokus menaip sebab ada manusia kacau kat sebelah ni. Cuba la teka sape uwaaa

K untuk kambing...
L untuk lembu....

Selamba benor dia duk nyanyi sebelah kita hahahahha nasib baik comel uwaaaa sabor je la

Hari ni aku kena berlakon jadi bubbly bubbly gitu hahahha layan je la si haziq ni

Nak tu nak ni nak tu nak tu nak ni nak ni haaaa takpe takpe kita layannnn jangan sampai menangis sudah

Eh tajuk home alone tu tak boleh pakai sangat la ni lebih kepada home altwo(?) hahhaha

I've been saying these since morning;

"Comellnyaaaa haziq niii comelnyaaa.."
"Pandainyaaaaa haziq nii pandainyaaa..."

Ya Allah wahai ma cepat la balikkkk

Cepat laaaa

Uwaaa ok la bye!

#iamagoodsister #kindandpretty
#noiamnotkidding
#iactuallyam

0 comments


Post a Comment