AIN D



Cream Puff

Thursday, 15 February 2018

Hello

I was scrolling my instagram feed and went to watching instagram stories until i saw aliya''s story about her posting picture with cream puff inside... ala creampuff tu kuih kastard tu... yang sedap tu ala....

Sedapnya!! Tetiba rasa craving.... you know when you cannot stop thinking about it and just by the thought of it you feel like drooling(?) something to do with air liur hampa macam nak meleleh alamak pardon me for tak senonoh word i used. Man, i just bad at describing things....

Writing this entry seems like totally a bad idea.... i just feel like craving craving craving craving for it even more.... the nearest store i could only think of getting it was like 100 miles from my house nahhh just kidding.....

Serius rasa nak makan... pernah tak rasa macam ni??? Hahahnaha kalau aku la ni bukan kali pertama tapi tu la tetiba rasa macam nak menaip pasal si cream puff ni plus i couldn't think about anything else rather than that deliciously mouthwatering-ly sedapppppp-ly and cute little-ly cream puff....

Oh btw kan korang pernah tak lupa nak makan??? Emmm camane ekk nak terangkan??? Ni baru je berlaku kat aku beberapa hari lepas... aku lupa nak makan nasi lemak yang aku nampak pagi tu... aku teringat balik pun malam tu... dan aku rasa macam nak nangis sedihnyaaaaa

Rasa tak boleh nak maafkan diri sendiri sebab lupa nak makan nasi lemak...................

P/s: I LOVE nasi lemak, effortlessly, unconditionally fuhh

Oh cream puff, lets meet in my dream tonight.

2 comments
Alamak bestnya creampuff. Cikyan pon suka.lama betul tak makan. Hmm..
 
Blogger aindew said...
@cikyan

hehe kannn :D
 

Post a Comment