AIN D



Bullet Journal

Wednesday, 10 January 2018

Hello people!

Hi lately I've been enjoying myself doing a bullet journal :)))
Sebenarnya dah lama dah teringin nak buat tapi tak terbuat  buat jadi tahun ni alhamdulilah akhirnya terlaksana.

Aku first buat masa 2hb haritu tapi buruk sangat jadi buat balik tapi childish sangat warna warni hahahhaha tapi takpe la tu utk sementara. Kita try and error dulu sebab aku ingat nak beli buku baru sekali dengan pensss markersss brushessss watercolour haaaa heavennya!! Hahaha

Serious bosan weh duk rumah aku hari hari marahkan diri sendiri ye lah i cannot stand being not productive!!!! Almost dua bulan mempishang kat rumah i need new environment!!! Ma abah tlg la faham uwaaaa

I do need new environment but at the same time i don't want to leave home (kau rasa?????!!!!!) sedih la aku dgn insan bernama ain ni T^T stress(la sangat)

0 comments


Post a Comment