AIN D



Be kind always, it might save a life :)

Friday, 15 December 2017

Hello ain is back!!! :)

**hehe so inilah post yang unpublished tu (you will know about this if you had read my entry that i had posted before)**

Writing at this blog made me wish to have my own laptop. Yeahh,, finally i finished my secondary school anddddd SPM!!! yeayy(?)

Kenangan huhu;

Syahdu pulak rasanya duk taip entri kali ni uwaaa rindu sekolahh rindu kawan kawan!!! Bosan weh duduk rumah sobsob sedihnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

Whats more to write ? I had no idea. 

I just finished watching uncontrollably fond and again i became uncontrollably crying!!! Sedih bangattt sihhh!
Joon young ah!!! T-T episode 19 memang tak leh bla. I cried non stop ok takde la non stop tapi ya Allah ain kennnnod! :"(

Decided to take a break jap eceyyy hehhe from any kdrama because ya Allah nak habis kan the whole cerita tu hanya tuhan je tahu dengan internet buat hal so rilek rilek dulu blogging main game tidur lepastu sambung kdrama balik huhu

Ok stop dulu nanti sambung lagi ;p bye!


P/s: tajuk entri takde kaitan sama ada dgn yg hidup atau sebaliknya sekian.

0 comments


Post a Comment