AIN D



Almost 2018

Friday, 15 December 2017

So 2017 seems to have come to it's end ( few weeks OMG??!! until 2018 ) this is crayyyyZY! Omg omg pleasee help meeee im becoming 18 next year!!! Omggg this feeling!!! Hdysgsgebsusudhbdbdbdhdudbdh do you feel me dude? Huwarghhhhhhh

Ya Allah sirius tak pecaya doh! Im becoming EIGHTEEN REAL SOON!!! what should i do with my life????!!!!

Uwaaaa!!!....

Ok lek lek bertenang chill chill fuhhh

Ok tarik nafas dulu,
.
.
Hembus...

Ok ok emm,, HYE!!!!! AIN IS B A C K ;p i miss you guys tak tahu la rindu sape. Rindu nak menulis kat blog ni la sebenarnya kekeke,,

Actually aku dah taip satu entri ni beberapa hari lepas. By beberapa hari lepas i actually maksudkan minggu lepas hahahaha tapi unpublished sebab i dah deleted blogger sebelum ni. Ni baru install balik ni. Huhuhu,,, tapi takpe nanti i publish kan sebab i already save it dekat wattpad wakakakakaa,, pun boleh eh

Tak tahu lah kenapa tetiba rindu nak menaip duh kkekeke so do wait for my upcoming post <333 till then assalamualaikum!!! I love u guyssss (totally in good mood today hahahahha)

Bye💞💞💞💞😊😊😆😆😜

0 comments


Post a Comment