Thursday, 9 March 2017

rindu rumah

hai dan assalamualaikum
heyyyooo

sekarang i ada dekat bilik akses sekolah/ its been over a month i tak balik rumah (wow) feeling besar hehehehhehehe ;p

so, petang tadi ada pertandingan petanque and me myself was one of the player and guess what,,,,,,, we WON!!!!!!! hehehehe, but not my team la :(

hmm tetiba terfikir pasal spm;;;;

haritu, i ada exam, tov and my result dropppppppp down belowww huwaaaa hmm i dont know la i takde la sedih sangat i pun dont know why, but i terfikir la, mampu ke i nak dpt flying colours utk spm,, :(( bukan nak give up ke apa, tapi takut tak mampu :( T_T anyoone, help !

geli lak ber i i  ni muehehehehe hahahahahaahahahahah bosan nya. ramai takde kat sekolah sekarang ni. some pegi indon, some busy with debate, bahas, some balik hmmm feeling sunyi la sangat blerghhh

tak tahu dah nak tulis apa. kita stop sini dulu ok bye, assalamualaikum, i miss home! :'(

No comments: