Wednesday, 14 December 2016

Hello !

i'm like T_T ((but in a cute way omgeeee))

hai dan shelamat petang!!!!
wohoooo lama gila bhai tak update entri so today, im updating an entry! yeay!!! hehehehehe... 
so, this is my very first post since school holiday started and dah nak habis cuti barulah i terhegeh hegeh nak update story ngehngeh.. so i owe some story from last post i guess?? hehehehe but im not writing it yet YET lol hehehehe... im so lazy and comel i know ;p

oh demmmm harini dah EMPAT BELAS DISEMBER !!! AND AKU TAK START STUDY LAGI DEM HOLY CRAP TTT_TTTT camane ni????!!! ya Allah ...,,, woiiii risau betul ni alamak. maybe i should stop writing this and go to study now but takpe habiskan dulu entri ni hekkk????

i still remember sebelum cuti tu macam macam planning ni nak study lah apa lah hahahahaah sembang tahap bergegorrr bhai last last hari hari duk waste time . damn me. T_T camane laaa spm aku tahun depan result diagnostik ritu pun cam hampehhhszszsz bluekkk

hari ni tettibe tergerak nak tulis entri tak tahu kenapa dan aku rasa aku akan start update tiap tiap hari KOT (pliss jgn pecaya ;'p) since aku dah deactivate ig dgn twitter sebab aku dah muak(?) hahahaha tak tahulah. so aku harap dgn less social media i got, aku boleh dah slow slow pegang buku dan cari buku aku letak kat mana dan start acah acah study ._. tapikan the real problem is AKU TAK TAHU CAM MANA NAK START STUDY AND WHAT and HOW  TO STUDY ? huh besar tak masalah aku ni?? hmmm

sebenarnya banyak gak aku nak story dalam blog ni tapi takpe aku stop dulu nanti aku sambung balik hehehe ok la bye ;p

p/s: weheartit dekat web buat aku frustrated eii!!!!

ok
ok
bye !

*stay tuned for kdrama and kpop update ahhahahahaha *fangirling* :P




No comments: