Friday, 16 December 2016

Again??!!

Banyak pulak nak mena ip lol sebenarnya a ku tak ta hu nak buat apa lol

Nak tgk legend of blue sea and weightlifting bokjoo tu tapi subtitles tak keluar lagi,,,,,,, twitter tiada ya ng menarik plus a ku da h tak de keyakinan(?) nak main twitter lol bengong lak rasa tapi lebih kurang maca m tu lah apa yang aku ra sa hehehhe

Instagram masih lagi deactivated entah bila nak active kan balik hehehhe twitter tu pun aku baru login lepas isyak tadi sebab nak baca tweet seramshah punya pasal hahahahahahahaha woiii seriau gila oh demmmm k la bye aaaaa!!!!!!

No comments: