Sunday, 18 December 2016

1418 PT3!!!

Hello!!

Hehe... kita postpone dulu eh pasal empat biruni tu lewsss hikhik

Sorry la. Aku bukan apa entah tiba tiba TIBA TIBA malas hewhew

Semalam je rasa eksaitedszzsss

Alamakkk seram lak rasa ((background citer entu)) melati pejadah ah demmm

Ok ok

Soooooo

Esok result pt3 keluar err

Wuuuu

Tak sabarnya!!!!! Erk???

Hahahaha kepada budak 2001 tu goodluck ah brader sister. Lek lek je ambik result. Dakyoh debo ngat ah hehehhe chillllll(i api) jerk muahhh

Jom flashback balik time aku ambik result tahun lepas . Meh nak cite pengalaman akak . Muahhh wekkk

So malam tu akak rasa akak tak bedebor pun kot (?) . Akak memang tak sabar benar nak pegi ambik result hehehehhe bukan apa tak sabar akak tu satu sebab je . Adik adik rasa kenapa???? Hehehehhe ye betul!!!! Akak tak sabar nak jumpa kawan kawan akak nak selpie wekk hehehhehehehe

Nak citer betapa eksaitednya akak ni, weeks before pegi ambik result tu akak dah terlompat lompat tak sabar hahahaha bengong . Akak guraub jekkkk

Bukan pe dik, rahsia akak satu jewrk. Akak awal awal lagi dah redha dengan result akak.  Hurmmm tapi tahun ni korang tak tahu lagi kan result so konfem ah bedebark debarkkk dunt wurry dikkk banyakkan berdoa . Bagi tenang inshaAllah.

Nanti dapat result bersyukur seadanya. Rezeki kat mana mana boleh cari. Form 4 nanti usaha sehabis baik. Spm nanti tak macam pt3 😭😭😭 each subject getting harder. As for me, i ambik sains tulen so the elective subjects are quite susah and sedikit complicated. So tahun depan kalau korang ambik sains tulen or any aliran, make sure belajar sungguh sungguh. Hadam dan fahamkan. Jaga hubungan dengan manusia. Jaga hubungan dengan Allah. May Allah ease everything. Assalamualaikum 💖

No comments: