Saturday, 30 April 2016

Tudung


Hello hai muah muah muah e u hahahahha
Selamat malam semuaaaaa
Lama dah tak menulis entri rinduuuu!!!
Ok entri kali ni tajuk dia tudung.
Tudung kita hilang adoyaiiiii
Aku pernah ada tiga helai tudung hitam
Satu kawan pinjam tak bagi bagi
Satu lagi hilang masa kesuma aku rasa lah. Bukan hilang aku tak pandai jaga barang sendiri well
And yang terakhit yang kusyg ba ru je hila ng last aku pakai masa prep yaumul rija l n bushhhhh esok nk pakai ngga k a da udah sih eyy keypad ni pun nyampah
Ok sesiapa yg tersalah ambik ke terjumpa ke pulangkan balik tau tudung a ku ta k sanggup bhai pakai bawal tiap masa nak beli baru duit tak dak ok lah bye
Entri banyak je nk tulis tp malas hahahahaha
Ok esok balik asrama e tak sukaaa!!!! Ppt di sekitar bucu wish me luck pray for me pray for my batch tq love you all (whoever read this entry)
Bye!!!!

No comments: