Tuesday, 15 March 2016

Go ma wo yo :)


                                               

Hai nyong se yo.
Sejujurnya lama dah nak taip entri ni tapi ragu ragu plus tak tahu lah kenapa tak taip taip sampai lah hari ni rasa cam nak taip je hahahaha gitewww muehehe

So for me myself perkataan kawan tu ada maksud yang tersendiri. Maksud yang aku reka sendiri la emm macam kau kata kek tu maksudnya sejenis makanan yang manis diperbuatbdrpd tepung blablabla tp bagi aku kek tu maksud dia baju yang selesa dipakai eh boleh ke macam tu? Lantak pi la :p

Haaa cam tu la lebih kurang so kawan ni something that has a very deep meaning utk aku.

Aku pernah tulis sebelum ni kat entri lepas lepas yang aku prefer few close friends . ye ke aku pernah tulis cam tu ? Hahaha aku pun tak pasti sebenarnya lol hahahaha but as i grow up aku rasa takut nak open up dgn ramai org . susah bhai nak pecaya org ni huhuhu

Plus aku selalu rasa suck up dgn diri sendiri. Pikir senang ke jadi aku lol. Banyak sangat conversation duk berjalan berlari merangkak mengesot dlm kepala ni huwaaaa

I always question myself this and that it fucking hurt me as i always feel like err something is just not enough like oh my god please tell me the way to express what i really feel yeah cos aku tak reti bhai payah ah cam gini so ni la masalah dia haish ok la takpe biar aku je lah rasa apa aku rasa nak share tak pandai haahahahaha ciaa ciaaa

Ok jauh terpelesong dah senanya ni hahaha.. Post ni sebenarnya nak lahirkan betapa gratefulnya aku kepada x ni yg ad masa worst day aku. Aku rasa sepanjang aku hidup masa tu lah aku all out diri aku depan orang and aku nampak sangat menyedihkan dan aku rasa malu gila bila ingat balik hahahaa menangis tak sedor diri kuikuikui

X yang senanya mengantuk nak tidor ni sanggup bhai dengar aku duk bebel bebel kata ni kata tu nasib dia tak tolong lap hingus aku je time tu hahahahhaahhaha nasib aku ada kekuatan lagi lap hingus sendiri hahahahahaha

Time tu aku sedar la macam ramai org cakap masa kau having a hard time tgklah spe ad utk kau time tu and masa tu aku ad x ni je and aku pun be like oh oh oh cam tuuuu ok ok hahaha...

So at least aku ada x and sebenarnya ad ramai lagi tp semua sibuk time tu its ok ain try to be husnuzon eceycuycoy hahaha so tq x tq ! You know who you are and aku tak rasa x baca blog aku so yeahh hahahahaahha

X be like sy ni kwn time sedih awk je kan
Ye ah kwn masa sedih je hahahahahahhahaahhahaha

Ok akhirukalam(?),
Assalamualaikum! :)


No comments: