Thursday, 17 March 2016

Descendants of The Sun DOTS




Haiiii and finally ain is writing an entry about DOTS!!! HAHAHA
Ok mestila kena tulis sebab aku tunggu drama ni sejak tahun lepas lagi huwaaaa ni semua sebab joongki oppa la aisyyyy hahahahahha

Aku minat gilos nak matis kat joongki ni sejak drama innocent man tu mashaAllah he is so good looking a very adorable man and my prince charming my knight in shining armor haaa apa lagi hahahahaha

The drama was superb aku tengok dua puluh ep straight omg i must be really crazy and start drpd drama tu aku start tgk semua drama yg joongki pernah berlakon plus movie yg dia berlakon dan variety show dia haaaa sampai cam tu sekali penangan dia bak hangg hahaha 

Dan beberapa bulan lps tu dia pegi army and i am so sad? Takde lah sad sngt hikss and tahun lepas i knew bout this drama and yeah very excited and balik bermalam bulan ni yeahh the drama was out!!!! Aku dh tgk smpai ep enam dah and im looking forward for the next ep weeeee tak sabauuuu

Sor far the drama was perfect tak bosan langsung! Sangat best ! Tp bila part doktor bedah bedah tu aku tutup mata dan aku rasa aku tak leh jd doktor lah tp kalau dgn jd doktor aku dpt jumpa askar sem sem mcm kapten yoo si jin aku sanggggguuuupppp!!!! XD



Haiii sambung tulis balik heee...

Urmmmm apa lagi erk? Tadi baru je tgk ep tujuh dan ya Allah scary gila besi tertusuk kat pekerja haesung groupšŸ˜µ dan aku rasa hebat gila drama ni sbb masa gempa bumi tu ya ampun nmpk real!!! Budget for this drama pun million dollar ! Mana tak hebat wahhhh bila drama melayu nk upgrade cam gini niii

So sweet both of them tp jin goo dah kawen!! Frust nonggengggggg aiii eyyyyy!!!!

Friendship goal ni hiksss

Onew cute!!! Bias kitew ni dulu duluuu hihihihihi

Lanje video tak tahu la boleh tgk ke tak hahaha;;

Their love story is so sad :'(


Hahaha kiss scene
Big boss kalau big boss pilih sy konfem sy tak jual mahal ke main tarik tali ke tarik rambut ke hahahahaha 

Hmm ok la stop sini dulu bye! Baik post cpt cpt kan hilang pulak kan hahahahaha


Tuesday, 15 March 2016

Go ma wo yo :)


                                               

Hai nyong se yo.
Sejujurnya lama dah nak taip entri ni tapi ragu ragu plus tak tahu lah kenapa tak taip taip sampai lah hari ni rasa cam nak taip je hahahaha gitewww muehehe

So for me myself perkataan kawan tu ada maksud yang tersendiri. Maksud yang aku reka sendiri la emm macam kau kata kek tu maksudnya sejenis makanan yang manis diperbuatbdrpd tepung blablabla tp bagi aku kek tu maksud dia baju yang selesa dipakai eh boleh ke macam tu? Lantak pi la :p

Haaa cam tu la lebih kurang so kawan ni something that has a very deep meaning utk aku.

Aku pernah tulis sebelum ni kat entri lepas lepas yang aku prefer few close friends . ye ke aku pernah tulis cam tu ? Hahaha aku pun tak pasti sebenarnya lol hahahaha but as i grow up aku rasa takut nak open up dgn ramai org . susah bhai nak pecaya org ni huhuhu

Plus aku selalu rasa suck up dgn diri sendiri. Pikir senang ke jadi aku lol. Banyak sangat conversation duk berjalan berlari merangkak mengesot dlm kepala ni huwaaaa

I always question myself this and that it fucking hurt me as i always feel like err something is just not enough like oh my god please tell me the way to express what i really feel yeah cos aku tak reti bhai payah ah cam gini so ni la masalah dia haish ok la takpe biar aku je lah rasa apa aku rasa nak share tak pandai haahahahaha ciaa ciaaa

Ok jauh terpelesong dah senanya ni hahaha.. Post ni sebenarnya nak lahirkan betapa gratefulnya aku kepada x ni yg ad masa worst day aku. Aku rasa sepanjang aku hidup masa tu lah aku all out diri aku depan orang and aku nampak sangat menyedihkan dan aku rasa malu gila bila ingat balik hahahaa menangis tak sedor diri kuikuikui

X yang senanya mengantuk nak tidor ni sanggup bhai dengar aku duk bebel bebel kata ni kata tu nasib dia tak tolong lap hingus aku je time tu hahahahhaahhaha nasib aku ada kekuatan lagi lap hingus sendiri hahahahahaha

Time tu aku sedar la macam ramai org cakap masa kau having a hard time tgklah spe ad utk kau time tu and masa tu aku ad x ni je and aku pun be like oh oh oh cam tuuuu ok ok hahaha...

So at least aku ada x and sebenarnya ad ramai lagi tp semua sibuk time tu its ok ain try to be husnuzon eceycuycoy hahaha so tq x tq ! You know who you are and aku tak rasa x baca blog aku so yeahh hahahahaahha

X be like sy ni kwn time sedih awk je kan
Ye ah kwn masa sedih je hahahahahahhahaahhahaha

Ok akhirukalam(?),
Assalamualaikum! :)


Friday, 11 March 2016

Ujian Penilaian 1 2016

Hai so sleepy yet i cant sleep so yeah let me write at least one entry before sambung tidur balik! 😅

So ermm..,,
SELAMAT BERCUTI!!! WEEEE SERONOKNYA!! BHAHAHAHAHA

Pada 7,8&9 Mac yg lalu sy dan semua pelajar ting. Empat, phoenixians, menduduki ujian penilaian satu and of course we all were nervous dan takut. Ke aku sorang je? Maklumlah kan first time ni exam as form four .

Subjek elektif la paling takut bhai hukhukhikhokhok

So my target is of course awal awal aku target semua A biar ah tahu doh dok dapat pun tapi ikut suka hati aku lah. Target je la tinggi tinggi kalau tak capai target sengih je la nampak gusi erk

So memandangkan aku duk kelas yg kononnya depan pui pui so semua expect lebih la ni dari kelas aku ni yerk yurk oh please la. Pastu duk banding banding ni tu ni tu ya ampun tak suka sangat.

For me myself yes my result is not that good. I mean not good at all but biasa lah kan mula mula ni bhahahaha kelako pulok rasa lol pasal up 1 pun timbul isu hmmmm

Yg aku tahu sekarang, aku dpt 2A(A,A-) 1B and i know i can do better but apa yang kita dapat tu lah usaha kita and yes that is the fact sebab i am not well prepared plus malas gila nak study lol so nk menyesal tak guna so sis terima segala ketentuan dgn redha haaa gituwww hukhik.

Tapi still dok leh terima markah math moden. Malu bhai. Add math huwaaaa nak nangis rasa huwaaaa. Aku target addmath A+ ni but lepas jawab semua target terbang pergi pluto. Bhahahaha... Aku target sangat Addmath ngan Math sbb dua dua ni je aku study mangat kit masa prep hari sabtu orr sbb hari jumaat dok dang nok prep ekpon. bahhahaah believe me i am the laziest yet cute kind shy hot fabulous pretty girl you will never meet bhahahaahahahaha

Untuk pai aku dpt b and malu lah jgk sebagai umat islam tapi nak wat cam mane pai tak baca pun. Sibuk duk hafal biologi malam sebelum exam tu and aku lupa aku paling benci hafal hafal and biologi ke bintang T.T biologi ngan addmath rasanya peluang nak fail tu cerah kot. For biologi aku tak kesah sangat fail sbb aku memang tak reti pun biologi tu huwaaaa kena lebih mengerah keringat la ni utk bio

But for addmath aku memang rasa mcm sedih gilos adios but now aku dlm mood redha dah utk semua subjek plus aku malas dah nak kesah cuma tak sabau nak tunggu ppt lak ni HAHAHAAHAHAHAHAHA

OK LA TU JE KOT. ASSALAMUALAIKUM. SELAMAT MALAM! =)