Tuesday, 9 February 2016

Kecelaruan emosi

Hai ain is back !! 😊😊😁😁😁
Lama dah tak menulis kat blog, rindu.
Sekarang ni aku rasa macam numb? Sad? Lonely? Aceycey bhahaha . sorry la baru bangun tidur emosi tak stable lagi but for sure aku rasa sejuk gila sampai rasa macam nak demam huhuhu

Entah lah nak mak tak tahu nak story pasal apa. Kan best jadi cik epal duk throwback cerita pasal vacation dia je huhuhu..

Emmm,,,
Setiap kali balik bermalam je mesti aku rasa tak nak dah balik sahut, nak pindah.. Rasa macam tak sanggup dah nak study kat situ rasa macam entahlah rasa macam nak pergi sekolah baru sebab sahut is so boring and no fun? Hey ! What is wrong with ain nadhirah ni

I better change the topic sbb ttbe rasa nak nangis lewlsss

Ok hari ni aku dah berjaya khatam semua ep drama high society bhahahahaha tp nak lagi nk lagi ep yoon ha dgn joon ki. Dua orang ni sweet sangat la. Joon ki ni macam gentle gila please let me meet someone like joon ki huhuhuhu

Disebabkan aku dah berazam lepas siap tgk drama tu aku nak start buat homework so lepas maghrib tadi aku start la buat addmath siket lps tu aku sakit kepala then aku tidur and adik aku dtg tgk vid dgm volume nya mcm nak pecah speaker aku pun apa lagi mengamuk ah eyyy geram!!!

Aku paling benci tak suka tahap paling tak suka orang kacau aku tidur sebab aku susah gila kot nak boleh tidur sekali kau kacau aku fikir aku boleh sambung tidur balik ke eyyyy kenapa rasa nak nangis sokmo ni aiiiiiiii

Ok lah i better stop dulu esok ke,bila bila rajin kita tulis entri lagi. Assalamualaikum uolsss bye ! And, gong xi fa cai for those who celebrate. ok bajet ad penganut agama buddha baca blog aku bahhahaahaha

No comments: