Friday, 18 December 2015

Super excited?

Haii
ok pernah tak korang rasa eksaited sngt psl satu satu benda ni but you ended up spoil the thing lol huhu

So sbgai contoh bila kau duk chit chat ngn crush ke apa ke lol
Bukan crush je lah contoh lain someone you adore tegur you and you rasa eksaited gilaaaaa pernah tak rasa mcm eh betul ke ni ke mimpi huhu sampai mcm tu skali er lol

Bila dh jd mcm tu you rasa mcm nk terlompat lompat gembira padahal dia tegur pun sebab kau typo ke atau lupa nak letak titik ke kan tp rasa cam eksaited

Eh mestilah eksaited kan someone yg kita adore kot huhu...

And masa nk reply tu kau baca lapan ratus kali dulu. Tu tak kira lagi typinggg delete typing delete haha klako la pulak huhu

Satu lagi masalah dia ni bila kau tak tahu mcm mna nk end kan the conversation lol eh mestilah tak nak end kan tp takut rasa mcm menganggu dia pulak ke apa kan tp tak tergamak la pulak nk end kan conversation tu uishh konplik betul ni huhu

Ok sekian bye hav a nice day guysssss

No comments: