Wednesday, 16 December 2015

Justin Bieber

Hey yo whats up
Hu hu
Its been a long long time since i last post an betty here hu hu
Rindu blog t.t

So today entry is about justin drew bieber sebab tak de idea nk tulis apa. Eh sbnarnya byk je idea tp nk tulis psl jb gak hu hu

Fuh ssh betul duk taip guna keypad ni huh.

Ok psl jb ni i minat dia dh lama dah sbnrnya. Sejak debut first dia yg dia hot dgn lagu baby tu laa . Fuh sampai malaysia kegemaran dia terbang lot to tak de lah hard fan sangat. Minat gitu gitu je

Api api jgn lah kecam i kata i fake belieber etc lol

So tahun ni dia keluar album purpose and the album was asgbssryhcdsy. Favourite album ever la setakat ni. Hu hu

Jb ni dh la hensem lol ok tak tahu dah ni tulis apa but harap sng dia buat purpose tour kat malaysia and i could go there. Kepingin bangat ni hu hu

Nanti bila sekolah bukak dah tak boleh follow sangat la pasal jb ni hu hu . Nanti nak kumpul duit la. Mana tau justin dtg malaysia. Harga tiket dah la bukan dia puluh ringgit tapi beratus. Duit tambang nak pegi kl lagi blergh. Tinggi tu cita cita ni g jumpa jb lol

Ok la bye bye

Nanti nak tulis mentri baru lah stay tuned tau . I will stop here then bye :-)

No comments: