Tuesday, 29 December 2015

Frust Menonggeng(?)

Hai selamat malam

Memandangkan aku budak pantai timur so hari ahad ni sesi persekolahan bagi 2016 bermula

Wah aku tulis ni macam aku eksaited pulak kan

Muahahhaaha tak eksaited langsung tak sedih langsung tak rasa apa apa rasa bosan je huwaa

Hari sabtu ni check in hostel and sumpah malas nak hadap daftar tu daftar ni beli barang kat koop lagi dan yang paling malas malasan sekali mesti lah packing

Fuh banyak lagi barang tak lengkap ni t.t
Camane tu adoii

Actually aku frust menonggeng sangat pasal isu prefect ni ugh please
So hari rabu petang sebelum cuti tu nama aku kena mention untuk apa pun aku tak tahu  tapi aku agak ni mesti pasal prefect dan aku buat bodo je la. Nama yang di panggil tu kena pergi bilik seminar/bilik mesyuarat which is aku tak pasti

Menyesal habis aku masuk kelas hari tu . Kalau aku tahu aku tak turun punya dari dorm sambung tidur wahh lagi nikmat t.t

Apa benda lah tak pernah pernah aku buat permohonan jadi prefect tiba tiba nama kena panggil

Punya tak nak jadi tu aku dania and azreen acah berani pergi jumpa pengetua wahhh apa benda la aku buat time tu haishhh muahahahahaa

At last aku yang sekarang ni masih bingung bengong bengang sebab tak tahu status sebenar eh

Huwaaaaaa nak nangeshshshshshs

Sumpah tak baik sekolah buat macam ni at least bagi la surat ke apa so tak de lah aku frust nonggeng cam gini alamak

So aku ambik keputusan utk meneruskan hidup seperti biasa dan pergi daftar 2 hari bulan ni sama seperti pelajar lain dan buat buat tak tahu pasal semua benda yang melibatkn benda ni ok sekian

Bye nk sambung nangis jap tt.tt

Saturday, 26 December 2015

Back to School

Hai
Setelah lama (ke) menyepi sayerw kini kembali hikhuk
Hai tak tahu nak tulis apa benda but i think i got idea for the next entry hikhuk

Ok semua dah ready ke nak kelik sekolah lol
Shopping come back to school dah selesai ke belum
Aku pakaian sekolah tak beli lagi aduhmakk dilema ni tak tahu nak beli baju apa heh ada gak mcm tu t.t

So aku agak sedih la sebab aku dengar ramai batchmate yang pindah. Kenapa rakan rakan ku sekalian t.t

Nanti phoenix nak terbang lagu mana kalu bahagian sayap bahgian badan tercabut bulu eh amenda aku mengarut ni o.o

Sebenarnya aku nak gi hang dgn aisya tapi aku tak tahu la jadi ke tidak t.t aku rasa aku ni kuat sembang lah aishh . Aku rasalah rasa je tapi bukan kot (tak nak dilabel kuat sembang u.u)

So semalam aku ada terpikir pasal dorm lol lupa pulak tahun depan raja di kayangan terpaksa mencemar duli turun ke bawah blergh haha

Aku tbh mulut ni mmng selalu merungut duk kena daki tangga naik tingkat empat tu adoii bukan apa org kata boleh kurus. Aku ni yg dah tiga tahun duk ulang alik panjat turun tangga tu gemuk je. Ni aku tengok budak tok janggut yg tak payah daki tangga tu pulak yg kurus so mungkin dgn perubahan aras ini aku menjadi semakin kurus ah blah hahaha

Tapi duk tingkat paling atas lah segala gala nya puii haha bukan apa bila kau duk atas boleh laa feeling jd raja lahanat yg gila kuasa sebab apa sebab kepala belian indera janggut tu semua kau pijak eh gurau je #jangansaman

Ok tu je kot aku lapar la nak gi cari makan jap muah siket xx

Friday, 18 December 2015

Aweks tok raja ri lol

Hai baru update entry. Update lagi?
Lol

Update entry guna fon lagi best kot sebab mudah dan senang nk bnding guna lappy lewss ok nanti aku rasa aku akan update entry dalam tiga puluh entry setiap hari lol sebab senang sangat kah kah

Senang tu lain citer tp maslahatnya malas aku ni nk cmpk mna huhu

Ok entry ni nk cite pasal gegirls tok raja ri ni muehehe

So i present here my raja ris baebae(s)
Farah aisya aida yan

Haha
ni lah yg ada di kala bosan sepi gembira setiap masa lah lol
Rindu bhai

Yg paling lama aku kenal mestilah aida sbb kawan dri sekolah rendah lagi. Apa apa aku share dgn dia la sbb dia lebih kenal aku mungkin lah kan mungkin hahaha

Farah ni aku rapat sjk tahun lps sbb kitaorg dormate paling penyayang dan kuat membuli junior junior yg ter amat di sayangi fuh tiba tiba rasa rindu adik adik blergh
Bukan apa aku nak sangat tengok farah nangis sebab farah ni aku rasa dia nangis dalam hati je. Farah kalu baca entri ni i want you to know tht klu rasa mcm sedih ke nk ngis ke mai lah dtg kt sy. Sy ada tisu khas utk awk ni. Mana aci sy sokmo wat duk meleleh leleh nk gok tgk farah nngis huhuhuhu

Kawan jenis apa nk tgk kawan nangis lol

Aisya sya sya sya ni doormate masa form one. Kaunselor diet yg tak berwibawa. Kaunselor nombor satu mestilah farah tp farah kaunselor diet paling garang hahahahHaHAHAGA farah be like "ikut awk lah ain malas dh nk cara" hahahaha

Memori ni indah bukan but sometime it hurts like hell t.t

Yan baru kenal tahun ni. Yan dulu budak sains labuan. At first yan ni bgi aku nmpk cam budak sombong. First day dia time dia duk pusing pusing blok akademik dgn ustazah aku be like weh lawa ngat budak baru tu and aku lupa sape be like biasa biasa je. So lps kenal persepsi aku berubah tu lah aku dh warning dh dkt diri aku yg tak kenal maka tak tahu dah kenal baru tahu haa gitew

Tp satu je yg tak berubah. Kelawa an yan tu huhu yan mmng lawa no doubt. Tapi bila yan usik aku jd jwanita dia hodoh lolololol

Ok kawan kawan
Ai nk mintak maaf sbb ai bkn lah kawan yg baik ai know it already
But thank you sangat sangat sangat au sbb sudi jadi kawan ai menceriakan hidup ai kat sahut.
Kalau tak de yu guys ai tak tahu la mcm mana

Tahun depan please do support me and dontvleave me donttt donttt dontt
Bersatu teguh bercerai roboh ingat lah peribahasa ni mna tahu masuk exam tahun dpn eh ttbe lewss

Ok farah aida aisya yan
Eh baru perasan aku tulis ni mcm dia org baca lak aipp hukhok
Ala takpe la kalau baca bacalah kalau tak its ok

Ok sambung balik
Farah aida aisya yan
Bear this in your mind
I may not always be there but you always can count on me ingat tu eh
Kalu rasa sedih ke apa ke share la. Ai sudi dengar but jgn la jd makin sedih pulak sebab me is not not good with comforting words but my ears is so so good. I can listen to your story anytime anywhere ok ok ok

Feel free to share your thought with me muehehe.

May this friendship be blessed by Him.

Salam sayang
Ain </3 

Tajuk entry paling nyampah di abad ini

Terima kasih kpd yan sbb tnpa kamera yan tak de lah gambar ni. JANGAN CARI MANA SATU AKU OK ASSALAMUALAIKUM

Super excited?

Haii
ok pernah tak korang rasa eksaited sngt psl satu satu benda ni but you ended up spoil the thing lol huhu

So sbgai contoh bila kau duk chit chat ngn crush ke apa ke lol
Bukan crush je lah contoh lain someone you adore tegur you and you rasa eksaited gilaaaaa pernah tak rasa mcm eh betul ke ni ke mimpi huhu sampai mcm tu skali er lol

Bila dh jd mcm tu you rasa mcm nk terlompat lompat gembira padahal dia tegur pun sebab kau typo ke atau lupa nak letak titik ke kan tp rasa cam eksaited

Eh mestilah eksaited kan someone yg kita adore kot huhu...

And masa nk reply tu kau baca lapan ratus kali dulu. Tu tak kira lagi typinggg delete typing delete haha klako la pulak huhu

Satu lagi masalah dia ni bila kau tak tahu mcm mna nk end kan the conversation lol eh mestilah tak nak end kan tp takut rasa mcm menganggu dia pulak ke apa kan tp tak tergamak la pulak nk end kan conversation tu uishh konplik betul ni huhu

Ok sekian bye hav a nice day guysssss

Wednesday, 16 December 2015

Typo

So tadi tak re check balik entri jb tu and i saw a lot of typo yg sbnarnya bukan typo but malas nk baiki lol so maksud dia mcm lari sikit ha ha jgn salah paham pulak lol ok .

Justin Bieber

Hey yo whats up
Hu hu
Its been a long long time since i last post an betty here hu hu
Rindu blog t.t

So today entry is about justin drew bieber sebab tak de idea nk tulis apa. Eh sbnarnya byk je idea tp nk tulis psl jb gak hu hu

Fuh ssh betul duk taip guna keypad ni huh.

Ok psl jb ni i minat dia dh lama dah sbnrnya. Sejak debut first dia yg dia hot dgn lagu baby tu laa . Fuh sampai malaysia kegemaran dia terbang lot to tak de lah hard fan sangat. Minat gitu gitu je

Api api jgn lah kecam i kata i fake belieber etc lol

So tahun ni dia keluar album purpose and the album was asgbssryhcdsy. Favourite album ever la setakat ni. Hu hu

Jb ni dh la hensem lol ok tak tahu dah ni tulis apa but harap sng dia buat purpose tour kat malaysia and i could go there. Kepingin bangat ni hu hu

Nanti bila sekolah bukak dah tak boleh follow sangat la pasal jb ni hu hu . Nanti nak kumpul duit la. Mana tau justin dtg malaysia. Harga tiket dah la bukan dia puluh ringgit tapi beratus. Duit tambang nak pegi kl lagi blergh. Tinggi tu cita cita ni g jumpa jb lol

Ok la bye bye

Nanti nak tulis mentri baru lah stay tuned tau . I will stop here then bye :-)