Saturday, 21 November 2015

holiday part 1

ed sheeran, nice, and ed image



oh afternoon people :D

its holiday break (lifelessmodeon!)

baru dua hari cuti but this kind of rindu rindu is already coming oh nonononono
i just hope that i can spend this holiday with my friends hanging out together since i dont really have any plan T_T everyone seem to be so busy with work hmmm

so aku tak tahu nak tulis entri ape benda pun sebenarnya. act, aku nak decorate sikit blog ni sbb template ni nmpk cam bosan dh but aku rasa aku kena cari masa yg sesuai dulu lah. tgg mood rajin tu dtg. tbh, aku tak tahu la mood rajin tu dtg ke tidak. what is the differences between mood and mode actually lol . getting confused erkk

lepas ni aku nk listkan to-do-things la so nnti tak de la aku bosan sangat kan. looks like this is a suitable month to find something that i could passionate about since i dont really have a passion towards anything lol

hmm could someone suggest anything for me to do?

hmm sebenarnya malas la nak cakap pasal result pt3
but nampak macam tak de idea sangat jom la kita ulas pasal result sambil tapis tapis sikit apa yg patut cerita apa yg tak lol dh kenape mcm berahsia sangat ni huhuhuhu

ok tipulah kalau kata tak tahu result macam mana kan. aku dah check semua dgn cikgu before balik so i already know all of my result and aku hanya mampu mengharapkan keajaiban. sebagai contoh, gred turun? hmmm T_T kpm please la please la T_T

so nak kata 10 A tu kalau ikut gredding(is there such this word lol) sekarang memang tak dapat but still alhamdulilah lah for my result. nak tak nak kena terima la. dah usaha pun seciput result pun besar siput je la hmm k hambar . nak menyesal pun tak guna.

apa apa pun aku bangga gila kot dgn batch aku. you guys are the best tak kira lah result macam mana sebab banyak gila peningkatan oh pandai pulak aku buat observation lolololol

aku tak tahu lah nak kata apa kalau ramai nak pindah please la stay. walaupun kita tak de lah rapat mana but you guys still the part of my little universe . kalu sek mung tak dok mesti akan rasa kehilangan T_T hmm macam mana lah batch kita tahun depan

stay tuned, assalamualaikum.

No comments: