Friday, 30 October 2015

salam perantauan

hello and assalamualaikum
berjumpa lagi kita ye
omg aku tak kira minggu depan nak balik no matter what
tak tahan dah wey
sob sob

so semalam majlis sirih pulang ke gagang and apa nak komen erk pasal majlis tu hmm
so adalah sorang mamat ni hodoh tapi hensem lol cam sial haha
tapi hensem tapi tapi ok dah dah
haha f3 semua duk nk bergambar ngn dia (akupuntermasuksama)
hahahahaha
he got something special n tadi stalk ig dia n dia dah ada makwe
ok habis cite muahaha

so esok sepatutnya gi umt tapi cancel n mereput tinggal tulang la aku duk hadap sahut ni T_T
nak balik
nak balik
nak makan
lapar

i will stop here bye muah

No comments: