Thursday, 4 December 2014

Pinnochio and MAMA


hye and assalamualaikum semuaa :D today i'm going to watch pinocchio ep 7 hahaa.. tu je nak kabo haha... idk why lee jong suk ni hensem sangatttttttttttttt TT_TT park shin hye pun kenape la comel sangat / sedih nya tgk org cantik2 comel2 ni TT_TT . apa pun aku nak rekomen cite ni kepada yg bosan tak tahu nk buat apa or finding drama to watch.. boleh la tgk citer ni ;D boleh tgk kat dramago tapi aku cadang baik tgk kat youtube sbb kalu tgk kat website tu apak lama nk kena tgg kalu kat youtube cepat je . thats y i'm in <3 wif u t u b e hahaha.. ok bye 

hensem n lawa nya jadi manusia yyyyyyyyyyyyyyyyy??//

sape tengok mama? muncungkan bibir skit haha... pasal mama ni aku update r kat twitter kan but the truth is aku takut sangat. yes sangat sebab u know people are too judgemental mcm "tah pape mama mama" "kpop kpop kpop" n so on . ya Allah sedih nya . terasa la aku 20 sen. haha... apa salah akuuu huhu.. so i try my best to not retweet or tweet  too much bout mama . haha.. sedihnya . tak r sedih sangat. 

apa pun congrats to EXO n taeyang n yg menang tu , mintak tolong tepuk skit haha... aku rasa nak nangis je weh masa EXO dapat best album of the year tu . huhuu heppy gilaaaaaaaaaaaaaaaaa weh hahahaha ;D ok tu je n aku paling suka pasal nikchun ngan tiffany hahahahaha comel weh comel hahahahahahahaha <3 is in the air haha... btw aku rindu kris ngan luhan . 2 org tu feveret aku tuh . hmmm apa pun  bbyyyyeeeee n feel free to visit izzati's blog . newbie ;D

bye<3 <3 <3

hensemnyaaaaaaaaaaaaaaaaaT_T
coming soon 2015 <3 

No comments: