Friday, 4 July 2014

sad . totally sad

.


hi im home.
tgk gmbar kasut tu . if that was my kasut aku tak jadinya mcam ni ;;;;

just now adik aku tunjuk kasut baru yang abah beli untuk aku and i was like :"""""""""""""""""( no! no! please say that is not my kasut . i dont want . saya tak nak . aku tak nak . aku tahu aku ni tak reti nak bersyukur . but that kasut is not what i want . what i like . what i have been dream . bukan . bukan yang macam tu . if you know what i means . how can you smile when you get what you dont like . im so so sorry abah . bukan nak buat abah kecik hati but i hope you understand . 

semua ni buat aku menangis . idk why :'(tak tahula aku akan pakai kasut tu . kasut aku yang dah nk rosak tu is better n i just love it . tadi my mom masuk bilik n she was like 'kenapa buang kasut ni' she ask me so many time n aku diam tak jawab layan perasaan . hw i cruel i am . bukan aku buang pun . aku cuma 'letak' kasut tu kat bawah . aku tak harap abah aku baca semua ni . ni semua mesti buat dia sedih . dapat anak yg tak reti bersyukur macam aku . ye la kan . im so overr. over tahap gaban . im so sorry . but i just want to luahkan perasaan aku . what i feel .
God know what is the best for me . His plan are sooo much better. i will just follow the flow 
ok bye :'(


No comments: