Saturday, 5 July 2014

Asrama :(

Meh

hi and assalamualaikum :)
hari ni aku kena balik hostel asrama e u e u e u . i dont want la :'( . aku tak tahu kenapa . aku rasa malas tahap paling malas la nak balik hostel . bayangkan homework tak siap . baju tak packing lagi . tak iron lagi . aku pun tak tau aku makan apa sampai jadi malas cenggini . astaghfirulhalazim . ish ~~ molek la prangai ;p

3 hari 2 malam . sekejap sangat . sekejap gila . aku rasa macam baru balik sesaat yg lalu lepastu 3 saat selepas itu tiba2 aku kena balik asrama balik . wtfish la !@##$%%^ :(((( banyak gila benda yang aku plan nak buat kat rumah tak terbuat sebab sekejap sangat masa berlalu . tak tahula kalau benda tu jadi kat aku je . :/ sumpah sekejap gila aku rasa . baru je lepas sahur tetiba berbuka dah . aip aip :/

aku kalau ikut hati jiwa raga memang tak nak balik ataupun balik lepas berbuka kat rumah . but you do not know warden aku ustaz Joha . haram tak aku buat semua tu . tak berani . peraturan sekolah aku macam strict gila sampai satu tahap aku rasa nyampah . swear deh . pak guard pun sama  je :( . bayangkanlah passport keluar masuk tu kita kena bagi sendiri . tak boleh parents yang hulurkan ikut tingkap kereta tu . huh~

takpe la . aku redho je . bukan susah sangat pun cuma .. hurmm tu la . ok la . sedihnya sedihnya . bye bye :'(

full of sadness,
-meisain-;'p

No comments: