Tuesday, 29 July 2014

700 words


hi evelibadyy :)
happy eid :D

entri ni bukanlah nak bercerita pasal raya . saja je letak gambar buat tambah seri blog. wakaka :P . macam mana raya kamu kamu semua ? raya aku h a m b a r errr... taklahhh sampai hambar cuma tak semeriah masa zaman kanak kanak dulu la . jadi konklusi yang dapat saya simpulkan adalah semakin meningkat umur semakin tak meriah raya . hmmm . cukupla pasal raya. tunggu entri lain la. errr rasanya takde kot entri pasal raya coz idk what to write la. yg pasti balik kampung best jumpa sedare mare best ok tu je kot . :/ ok la tu cukuplah mukadimah yg tak macam mukadimah ni ...

700 words wtf is that... keje rumah aka homework that given by my lovely teacher SIR SI :( . i hope u know the feelings when ur teacher giv u homework during raya . ok kalau sikit2 tu takpe ni KENA CARI 700 PERKATAAN BARU SEKALI DENGAN MAKSUD DAN aku tak reti la nk kata apa , ermm macam kena listkan perkataan baru tu sama ada verb ke noun ke adjective ke ape ke . faham dok ? sekarang , u feel me ? :(((((

dah dapat homework tu ingatkan takde dah tapii tambah pulak dengan kertas kerja . omg . why sir why???
katanya sir takanak kita tidur je kat rumahhh . errr apalah sir ni :'(((( . at first aku hepi gila sebab sir tak suruh pun buat benda alah ni sedangkan kelas h kena buat . kitaorang , kelas a aku ingatkan kena cari 100 countable noun je . so aku masuk dorm and i was like , " aina, kelas saya dok kena wat pun 700 words bla2 tu . kena cari 100 countable noun JE" :D :D :D dan hari rabu tu iqa masuk kelas cakap kena buat benda alah tu and everyone was like jahsdjajfdfkhsdiugzzkihozfhsdgsauh . if u know what i means .

geram gak aku dgn iqa sebenarnya sebab g jumpa sir si n tanya kelas a kena buat ke tak . of course aku tak suka sebab aku ni malas dia tahap infinity . sumpah wa cakap sama lu buktinya nannti aku citer. so sir was like  aaaa sir lupa nak bagitau blablabla.... mungkin sir happy sangat kot masa dalam library ari tu . hehe.. best tau sir si ni . i like. walaupun bagi banyak homework . alaaa takpe la kata nk bejaya kata nak g oversea kata nak bi A + hehe  ;) 

masa dapat tahu benda tu semua orang tungkus lumus nak siapkan kat sekolah sebab nk ringakan beban skit kat rumah jadi takde la kacau raya kan. dan aku yang comel ni bertungkus lumus tidur . yes aku tidur . dah ngantuk sangat . aku tidur la . tak malunya jadi manusia .. ._. aku malu sebenarnya . ye la budak laki bapak rajin buat aku sorang je cemar martabat budak pempuan duk tidur . sorryyy. aku ingat lagi zul kata 'kekgi kita mitok duit raya ngan sir . kalu ye tanya wakpe kabo ganti duit beli pen habis dakwat' k-rul 'kalu aku dok mari lagi skolah kabo ke sir cari aku depan rumah ye' depan rumah sir is kubur .hehehe...  jepa be like '...' jepa nk wt lawok gok benornya tapi dok jadi . hahaha.. paham dok ? ke dok lawak benda aku tulis tu... huhu~~ ;p

hari tu kat whatsapp aku duk cakap pasal homwork sir ngan amir dan amir tanya aku siap x lagi . aku kata la aku tak siap (aku ingat dia tak buat lagi sebab dia takde kat sekolah haritu sebab kena gejala sakit mata -.-) aku pun tanya la dia balik . dia pun balas kata banyak dh dia buat and i be like ' ya ampun malunya aku dgn budok laki.. doh dakpe la aku nk g bla dulu ) sumpah malu . ce teka aku baru buat berapa 205 macam tu la 205/700 . ok aku ni pemalas tahap benda tah . ya  Allah semoga aku jadi lebih rajin :'( tak layak nk jadi bini orang ni . hehe .. ;p

aku tak tau la entri ni memang nak memalukan diri sendiri ke apa . tapi to adik2 dan kakak2 abang2 jangan jadi malas cam saya tau . jom kita jadi lebihhhh rajin . aku ada baca kata2 kat dorm erna iaitu malas kunci kegagalan . lebih kurang la . jadi malam ni aku nk stay up buat kerja tu bukan tengok kshowonline. err... ada dua org budak kelas h dah siap homework lepastu sir bagi enam hinggit . dua orang tu ;; zeti and aina . hhehe.. aina dormate aku . betul ke ejaan tu . hehe... ok la  bye   :'*

selamat hari raya semua  <3 ampun maaf dipinta <3 aku hanya manusia biasa <3 kekhilafan dimana-mana <3 harap di ampun jua <3 kosong-kosong ;) 

#jomtengokkampunggirlray hehehehehe akim hensem la ^,^








2 comments:

Aisya 사구라 said...

yezzas akim is quite handsome (lol tetibe)
Happy Eid Mubarak! ^^

Kim Kirah said...

waahh.. so nice.. cntik r blog.. lagu pun bl tahan..cover sndiri ke? superb ahh.. hehe.. do visit me?
http://nsmk-kimkirah.blogspot.com/