Friday, 13 June 2014

Hostel

سْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْم   

Hi and Assalamualaikum :)
esok im going back to hostel :( :'( :"( :''''( :'''''( T_T i cant stop crying . oh god :( . hostel . asrama . tak lah teruk sangat . tapi dah terbiasa ddk kat rumah ni nk pegi balik pada kehidupan asrama tu mesti pelik sikit . tapi bila dah jumpa kawan nanti ok la sikit . jauh di lubuk hatikuu iniii tak nak balik asrama . no no no . tapi apa daya , esok uolsss esok ESOK ESOK . T_T

Cuti 2 minggu ++ tak cukup la . walaupun aku duduk kat rumah je tak pegi mana mana #sadlife uhuuksss uhukss tapiii tapii tak nak jugak balik asrama tanaktanak .lagi sadlife abah aku ada kat rumah 5-6 hari je . mana nak gi bercuti nya . lari dari tajuk dah ni . tapi takpe la meh nak cite sikit pasal ni :::--
ok mcm ni , saya ermmm tkr kata ganti nama la . lembut sangat . v . aku . comel sikit . bukan ? ;p ok , aku bagitau la pasal mende ni kat my friend . nama dia kawan baik dunia akhirat insyaAllah . <3 :') lepastu dia balas macam ni :- "ayah .. x dok... awk kire bersyukur dh ti... "maafkan dia . dia typo skit blakang tu . tu bahasa terengganu kot ade yang tak faham meh nk tulung tukar bahasa baku . ayah .... dah tak ada . awak kira bersyukur dah tu . #deep ok  :'( aku sedih gila baca benda tu . bersalah jgk takut buat dia sedih kan . kenapa ni . aduhhh mata .. sorry . jadi nampak tak apa yang aku cuba nak sampaikan kat sini ? :)

ok berbalik kepada tajuk , berita baik lah jugak . kitaorang (SAHUTians) pergi sabtu (14Jun) dan balik pulak (18Jun) .sbp lain jgn jeles . huhu~~ how happy i am XD <3 why ? sebab ada HK Bahasa Arab . sape pegi ? selamat datang ke SM Sains Hulu Terengganu . :)) yang tak terlibat je la yang baliknya .
hari tu ada barista form 3 datang kat kelas tanya sape nak jadi barista , aku n beberapa org kawan aku yang lain pun pegi serbu akak tu kak wn saya nok saya nok XD lepastu aku tak tahu aku tanya apa tapi ni la jawapan dia kepada soalan aku yang aku ingat . ye ke soalan aku ? taktahutakingat ._. "event terdekat hari guru dengan HK B.Arab . kalu sape nak jadi barista masa hk kekgi(nanti) tak boleh balik la" aku pun "erm tak pe la" balik tempat duduk balik . haha . terlepas jawatan . hurmm..

balik nanti cikgu Rafi kata ahad tu terus sukantara . aku dlm hati ''wuuuu tak sabarnya..." bajet laju lari XD dalam otak ni balik nanti nk pegi jogging la ajak abah . jangan ingat aku pegi la . lepastu hari selasa ada high table . kena bawak sudu garpu bagai . cikgu rafi , kita orang kampung je . tak pandai la nk mkn guna sudu garpu bagai nii ... waduhhhhh . lelaki kena pakai kemaja + tie perempuan tak sebut pulak kena pakai apa . aduhhh cikgu aku sakit otak dah nk fikir pakai apa ni . ok . penipuuuuuu aku tak kesah pun pasal nk pakai apa sebenarnya . pakai je apa yang ada . yeke :P .
masa cikgu bagitau ni hari ahad perhimpunan rasmi masa form1 form2 tgh struggle utk mid year exam . struggle la sangat . hakk puiii . harap result aku gempak . tak gempak pun ok ok jadi la TT_TT ameen~~ masa tu aku lambat utk perhimpunan sibuk studi last minute . kononnya . masa aku pergi kerusi dah habis . maknanya nak kerusi pergi ambik kat dema la . tapiii abrakadabra ada kerusi lebih . haaa tu la . malu bertanya tak dapat kerusi la XD . hajat aku nk studi ke tidur masa tu . tak ingat la . antara dua tu la . haha . yang pasti malas nk dgr cikgu potpet kat depan . but im not that kind of person la . aku ni memang suka dengar orang potpet potpet kecuali bosan sangat + potpet potpet dari mak aku . lols XD*berhenti menulis kejap tgk the women rooms (hee soo licik nya ya ampun ><)

sambung balik....

ok la tu je kot . i will miss my home and everything inside it . ;D . nak packing pulak . kena siap awal2 sebab esok aku menumpang orang jadi better packing awal2 . berpacking sambil tengok running man . ermmm tengok la kalau boleh but i dont think so . esok fifa spain lawan belanda . nk tengokkkkkkk . nk tengokkkkkkk :D

Assalamualaikum^^
salam sayang ,
ain comel ;p


No comments: